Storing? Bel 0413-264033

Storingen aan elektrotechnische installaties

Bij Timmers Projecten & Service snappen we dat storingen en calamiteiten zelden gelegen komen. Wij kunnen je hier dan ook tegen beschermen. Onze afdeling Service & Onderhoud heeft een ervaren team klaar staan om storingen en calamiteiten in installaties te voorkomen.

En mocht zich toch een storing voordoen, dan verhelpen wij deze zo snel en efficiënt mogelijk!

Storingen en onderhoud

Oplossen van storingen

Het snel oplossen van een storing is van groot economisch belang en wij zetten ons hier maximaal voor in. Zo waarborgen wij de continuïteit binnen jouw organisatie. Wij staan voor je klaar en zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 0413-26 40 33.

Onderhoudscontract en storing

Bij een onderhoudscontract gaan wij de verplichting aan om binnen 24 uur de storing te verhelpen. Als blijkt dat wij het probleem niet direct kunnen oplossen, dan zorgen wij voor een noodvoorziening. Dit geldt voor elektrische installaties, maar ook voor inbraak- en brandmeldsystemen. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hiermee heb je recht op de service van onze 24-uurs storingsdienst.

Onze storingsdienst staat dag en nacht voor je klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kun je rekenen op onze service.

Onderhoudscontract

Wij doen aan maatwerk. Ook kunnen wij een onderhoudscontract op maat verzorgen voor zowel nieuwe als reeds aanwezige installaties. Hiermee verklein je de kans op storingen in je actieve organisatie. Wij controleren je installatie regelmatig en periodiek, zodat de kans op uitval beperkt wordt. Met preventief onderhoud op je installaties verleng je niet alleen de technische levensduur van je installatie, maar voorkomen wij samen onnodige storingen en daarmee extra kosten. Ideaal toch?

Op vaste momenten controleren wij de status van je installaties en in overleg met jou verrichten wij eventueel noodzakelijke aanpassingen. Samen met jou leggen wij bovendien altijd vooraf vast hoe om te gaan met reparaties en storingen.

Enkele kenmerken en mogelijkheden van het onderhoudscontract zijn:

  • Periodieke controle
  • Afhandeling van storingen met responstijd Service op afstand
  • Onderhoud van software/updates
  • Back-up van software en documentatie
  • Thermografisch onderzoek
  • Telefonische ondersteuning van de technische dienst.

Meer weten over onze onderhoudsdienst, of wil je een onderhoudscontract afsluiten? Dat kan! Neem dan even contact met ons op.

0413-264033
info@timmersps.nl