Vespo B.V.

Vespo B.V.
inspecties
  • Elektrotechnische installatie
  • Netwerkbekabeling
  • Verlichting
  • Noodverlichting

Over Vespo BV en de samenwerking:

Aan de rand van Eindhoven Airport ligt het kantoorpand van Vespo BV. Vespo is expert op het gebied van huishoudtextiel én promotioneel en casual workwear. Het bedrijf vond haar oorsprong in de jaren ‘60, en is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op de textielmarkt. Om je een idee te geven: Men beschikt over een enorm kantoorpand en een magazijnruimte van ongeveer 10.000 m2.

Vespo kwam afgelopen jaar op een punt waarop er diverse uitbreidings-, herstel-, en vernieuwingswerkzaamheden uitgevoerd moesten worden. “Ons pand stamt uit 1990, en was op het gebied van de elektrotechniek toe aan een opknapbeurt”, zo begint projectmanager Klaas Meerding te vertellen. “Onze huidige ICT-partner raadde vervolgens Timmers Projecten & Service aan, en zo is het balletje gaan rollen. Timmers heeft voor ons de volledige elektrotechnische installatie verzorgd, waarbij je kunt denken aan zaken als de aanleg of verbetering van de licht-, kracht- en datanetwerken.

De hierboven besproken verbouwing en renovatie werden in verschillende fases doorgevoerd. “Bij Vespo heeft men verschillende verdiepingen, en elke verdieping bestaat weer uit verschillende kantoren”, vertelt Vivian Timmers. “We zijn begonnen op de tweede verdieping, en daaropvolgend de begane grond. Voor elk kantoor hadden we zo’n twee weken de tijd. Het was belangrijk dat de opgestelde planning gehaald zou worden, omdat het personeel dat in het desbetreffende kantoor zat ergens anders plaats moest nemen.” Klaas Meerding vult aan. “De geschetste planning is ook continu gehaald. Daar kunnen we bij Vespo alleen maar heel tevreden over zijn.”

 

“Aangezien het pand al bijna dertig jaar meegaat, hebben we in het verleden al diverse installateurs over de vloer gehad”, vertelt Klaas. “We liepen na verloop van tijd aan tegen het feit dat sommige elektrotechnische zaken in het begin niet aangelegd waren zoals je zou verwachten. De logica ontbrak, even kort gezegd. Op sommige plekken klopten de aanduidingen van de groepen niet, om je maar een voorbeeld te geven. Dit had ook gevolgen voor Timmers. Zij moesten namelijk ter plekke onderzoeken én improviseren om deze onlogica te tackelen.”

Een gehaalde planning en deskundig uitgevoerde taken door Timmers resulteren in tevredenheid bij Vespo. “Wat Timmers voor mij onderscheidend maakt, is het servicedeel”, zegt Klaas. “Ze voeren als officiële naam Timmers Projecten en Service, en dat is naar mijn mening niet voor niets. Zo kwamen ze voor wat onverwachte verrassingen te staan wat betreft de ontbrekende elektrotechnische logica, maar dit heeft men prima opgelost. Bovendien paste het vloerpersoneel zoals de monteurs prima tussen de rest van ons kantoorpersoneel. Geen lompe krachten, maar monteurs met een uitstekend aanpassingsvermogen.

#
#
#
#
0413-264033
info@timmersps.nl