Lekkerland Nederland

Lekkerland Nederland

Timmers heeft voor de gebouwen van Lekkerland de complete elektrotechnische installatie voor haar rekening genomen. Dit gaat van beveiligingssystemen tot energiebesparende verlichting en noodverlichting.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Elektrotechnische installatie
  • Netwerkbekabeling
  • Verlichting
  • Noodverlichting
  • Inbraakbeveiliging
  • Brandmeldsysteem
  • Toegangscontrole

Van beveiligingssystemen tot verlichting

Lekkerland Nederland is een Europese groothandel van zowel food als non-food, en omschrijft zichzelf als ‘The Convenience Company bij uitstek’. Het bedrijf beschikt over een zeer ruim assortiment zoals bijvoorbeeld kant-en-klare snacks, koffie en flesjes fris, maar ook batterijen, telecomproducten of kantoorartikelen. Het bedrijf beschikt over drie grote panden in Son, Meppel en Waddinxveen, en heeft daarnaast nog een aantal kleinere vestigingen.

Net als Timmers heeft Lekkerland maatwerk hoog in het vaandel staan, om zo op logistiek gebied als op service de klant vooruit te helpen. Een mooie klant om voor te werken!

Ten tijde van de verbouwing was het belangrijk dat alle bestaande processen gewoon door konden gaan. Timmers heeft hierbij actief meegedacht om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zo min mogelijk last hadden van de verbouwing. “Het was op de eerste plaats belangrijk dat de klanten van Lekkerland zo min mogelijk van de verbouwing zouden merken, en alles gewoon door kon gaan”, vertelt Vivian Timmers. “Maar je kunt hierbij ook denken aan een alternatieve lunchplek. Aangezien de kantine ook verbouwd werd, was het belangrijk dat de werknemers toch een fijne plek hadden om te lunchen. “

Door de verbouwing ging men bij Lekkerland van een oud kantoor naar een nieuwe, frisse omgeving. “We zijn onder andere creatief omgegaan met de verlichting”, zegt Vivian. “Licht kan een belangrijke stimulans zijn van sfeer. Door op sommige plekken rood licht te gebruiken geven we de sfeer van het bedrijf mee. De bijbehorende sfeer armaturen en functionele spots zorgen voor een sfeervol en fris lichtklimaat.”

inspecties

Elektrotechnische installaties zijn een vrij breed begrip, en worden in gebouwen steeds belangrijker. Bij elektrotechnische installaties kun je denken aan licht- en kracht verdeelinrichtingen, voedingen voor luchtbehandelingsinstallaties, centrale stofzuiginstallaties of geluidsinstallaties. Timmers heeft voor de gebouwen van Lekkerland de complete elektrotechnische installatie voor haar rekening genomen. Ook het scala van toegepaste elektrotechnische installaties bij Lekkerland is breed en gaat bijvoorbeeld over de aanleg van energiebesparende LED-verlichting en noodverlichting. Daarnaast heeft Timmers gezorgd voor netwerkbekabeling, maar ook voor zaken die over de beveiliging gaan, zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole en een betrouwbaar brandmeldsysteem. Elektronische installaties zijn dus erg breed toe te passen.

De toegevoegde waarde van Timmers: De service

De relatie tussen Timmers Projecten en Service enerzijds, en Lekkerland anderzijds is er een die al langere tijd bestaat. “Ik ken ze al zo’n 25 jaar”, zo begint Piet van Erp van Lekkerland te vertellen. Ze zijn toendertijd betrokken geraakt bij het pand in Son, en we hebben ze toen meegenomen ten tijde van de ontwikkeling van de andere grote vestigingen. Denk hierbij aan het bieden van maatwerk elektrotechnische oplossingen, zoals het opzetten van de beveiliging. “Dit alles tot volle tevredenheid”, zo zegt Piet.

Piet is enthousiast over het service-verlenende aspect van Timmers. “Je merkt duidelijk dat Timmers steeds beter wordt in het verlenen van service. Dit zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals bijvoorbeeld het snel reageren en afhandelen van vragen, maar ook het netjes opstellen en nakomen van onderhoudscontracten. Dit is bij bijvoorbeeld beveiliging echt enorm belangrijk. Het is een prettig, deskundig en betrokken bedrijf, dat bovendien actief meedenkt en met frisse ideeën komt.”

#
#
#
#
#
0413-264033
info@timmersps.nl