Over ons

Over ons

Een écht familiebedrijf

Timmers Projecten & Service, van oorsprong een familiebedrijf dat maatwerk elektrotechnische oplossingen biedt. Dit doen wij zowel voor de zakelijke als de privémarkt, waarbij we installeren én onderhouden. Zo kunnen we je te allen tijde ontzorgen.

We zijn specialist in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische Installaties voor de utiliteit, (beton)industrie en woningbouw. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten streven wij naar een optimaal resultaat voor jou. Daar komt bij dat onderhoud zowel voor jou als voor ons essentieel is. Met goed onderhoud voorkom je storingen en gaat de installatie langer mee. En wanneer wij met ons onderhoud stroringen voorkomen, is onze klant een tevreden klant!

Wij zijn aangesloten bij Uw Duurzame Installateur en hiermee onderscheiden we ons in de regio. Wij werken altijd aan duurzame oplossingen, voor het milieu en voor jouw portemonnee. Door deze aansluiting werken wij met de beste partners in de elektrotechniek. Zo blijft onze kennis up-to-date en werken wij uiteraard met de nieuwste (duurzame) technieken.

Wij hebben ervaring op verschillende markten zoals gemeentelijke instellingen, woningbouwcorporaties, MKB-bedrijven, industrie en op de particuliere markt. Elke klantengroep kent zijn eigen benadering, specialisme, eisen en aanpak. Met onze opgeleide en gediplomeerde monteurs leveren wij maatwerk. En dat is wel zo prettig, toch?

 

inspecties

Onze regio

Mede door onze verscheidenheid zijn wij in het hele land te vinden. We hopen dat je begrijpt dat we niet voor een aanpassing in de meterkast naar Den Helder rijden. Om die reden vind je hieronder richtlijnen in welke regio we actief zijn, met daarbij de werkzaamheden:

Particulieren: voor particulieren zijn we voornamelijk actief in de regio Uden en Veghel.
Projecten: Voor projecten in bijvoorbeeld utiliteitsbouw zijn wij in heel Nederland en zelfs daarbuiten te vinden.
Procestechnologie en besturingstechniek: Voor dit specialistische werk zijn wij in heel Nederland en België te vinden.

Samenwerking als uitgangspunt

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste innovaties. Wij streven altijd naar de duurzaamste en toekomstgerichte oplossing. Samenwerking is voor ons het uitgangspunt voor het gewenste resultaat en begeleiden projecten van A tot Z. Ons uitgangspunt is om een bijdrage te leveren aan een duurzamer leven; door gemak, door te ontzorgen en door te verbinden. Daar staan wij voor. Heb je vragen? Geen probleem! Neem even contact op via de website, of bel: 0413 26 40 33. Wij staan je graag te woord!

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

Certificaten

Bij Timmers Projecten & Service bezitten we verschillende certificaten. Onze kwaliteit, veiligheid en certificaten zijn daarmee erkend door verschillende instanties, organisaties en stichtingen.

Lees meer

Wat we doen

Netwerkbekabeling
  • Netwerkbekabeling
Inbraakbeveiliging
  • Inbraakbeveiliging
Woningen
  • Woningen
0413-264033
info@timmersps.nl