Verlichting

Verlichting

Goede en veilige verlichting

Overal brandt licht. En overal moet ook licht branden om veilig en productief te werken. Dit om jou een veilig gevoel te geven, en voor een goede sfeer. Maar het licht laten branden kost geld. Wist je dat je op jouw verlichtingskosten wel tot 80% kunt besparen?

Timmers Projecten en Service adviseert je bij de juiste verlichting. Zowel bij de bouw van een nieuw pand als bij een renovatieproject. Voor kantoren, magazijnen en fabrieken is het van groot belang dat de ruimtes goede en veilige verlichting hebben. Goede verlichting draagt zelfs flink bij aan de productiviteit van de medewerkers.

Eenvoudig besparen op uw verlichting: Bewegingsmelders en daglichtregeling

Hoe vaak blijft het licht niet branden terwijl er niemand meer in het pand aanwezig is? Wij vinden dat licht alleen maar hoeft te branden als iemand er ook gebruik van maakt. Door gebruik te maken van bewegingsmelders brandt het licht niet onnodig en wordt extra energie bespaard. In kantoren en magazijnen kunnen naast bewegingsmelders ook daglichtregelingen worden toegepast. Daglichtregeling zorgt ervoor dat het licht automatisch dimt zodra er meer licht van buiten komt. Er wordt hierbij altijd gezorgd voor genoeg licht op de werkplek!

Investering en onderhoud

De overstap naar LED-verlichting is een investering die vaak al binnen 2 a 3 jaar is terugverdiend. Bij de aanschaf van LED-verlichting kun je ook nog in aanmerking komen voor de Energie Investerings Aftrek. Dit is een fiscale regeling voor ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en de toepassing van duurzame energie.

De onderhoudskosten zullen ook aanzienlijk dalen. LED-verlichting gaat bijvoorbeeld twintig keer langer mee dan de oude tl-balk. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld het werk in fabrieken of magazijnen minder vaak stil gelegd te worden voor onderhoud van de verlichting. Ideaal!

Wil je meer weten over al jouw verlichtingsoplossingen? Neem contact met ons op. Wij kunnen naast een verlichtingsplan ook een volledig energiebespaarplan opstellen. Zo kun je zelf precies zien waarmee je kunt besparen. Timmers Projecten & Service is jouw verlichtingsspecialist!

Vespo B.V.
0413-264033
info@timmersps.nl