Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole en beveiliging

Als erkend beveiligingsinstallateur ontwerpen, installeren en onderhouden wij beveiligingssystemen voor zowel de overheid als de particuliere en zakelijke markt. Toegangscontrole is daarbij onmisbaar, naast elektronische en/of bouwkundige inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en beveiligingsverlichting.

Toegangscontrole en het beheer ervan wordt ingezet aan de hand van toegangscontrolesystemen. Bij dit soort systemen krijgt iedere gebruiker een unieke pas voor toegang tot een gedeelte of tot het gehele gebouw. Het systeem bepaalt en controleert de loop van de mensen binnen en buiten het gebouw.

Dit heeft uiteraard veel voordelen! Je kunt bijvoorbeeld denken aan vermindering van criminaliteit, efficiënter werken, rapportage van ongewenste gebeurtenissen en bedieningsgemak. Met elektronische toegangscontrole heb je geen complex sleutelplan nodig en bij verlies van een pas kun je deze blokkeren.

Wil je meer weten over toegangscontrole of een offerte op maat? Dat kan!  Neem in dat geval even contact op via de website, of bel ons op 0413 26 40 33.

0413-264033
info@timmersps.nl