Panelenbouw

Panelenbouw

Elektronische schakelpanelen

Elektrotechnische schakelpanelen zitten in machines en installaties oftewel panelenbouw en sturen de verschillende processen aan. Ze regelen bijvoorbeeld de temperatuur van een oven of de snelheid van een transportband. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de machine of installatie hangt samen met de kwaliteit van de schakelkast. We noemen het maken van schakelkasten ook wel kastenbouw.

Maatwerk in panelenbouw en kastenbouw

Met onze ervaring en geschoolde medewerkers staan wij voor kwaliteit, maar eigenlijk vinden we de bijbehorende service net zo belangrijk. We begrijpen dat je panelen wil die niet alleen ‘vandaag’, maar ook ‘morgen’ de processen van de machines en installaties besturen. Of het nu over een enkelvoudig paneel gaat of om een grote serie, met ons maatwerk verzekeren wij je van panelen die lang mee kunnen. Met onze panelenbouw geven wij het rendement in uw investering op automatisering. Wel zo fijn, toch?

Wij vinden het belangrijk dat de wijze waarop de besturingspanelen communiceren met de productieprocessen, terug te zien is in de communicatie met de mensen die de panelen bouwen. Ons team zet jouw wensen en specificaties om in panelen die precies voor dát maatwerk zorgen, waardoor de machines en installaties nog betere prestaties leveren.

Wil je meer weten over panelenbouw of een offerte ontvangen? Dat kan! Neem even contact op via de website, of bel ons op 0413 26 40 33.

0413-264033
info@timmersps.nl