Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties in gebouwen worden steeds belangrijker. Het vergroot het bedieningsgemak, het vereenvoudigt communicatievormen en draagt bij aan veiligheid. Het scala aan elektrotechnische installaties in een gebouw is breed en gaat van beveiligingssystemen en besturingssystemen tot energiebesparende verlichting en LED-noodverlichting.

Bij elektrotechnische installaties kun je denken aan licht- en krachtverdeelinrichtingen, voedingen voor luchtbehandelingsinstallaties, centrale stofzuiginstallaties of geluidsinstallaties. Elektronische installaties zijn dus erg breed toe te passen. Daarnaast verzorgen wij ook zwakstroominstallaties voor data, beveiliging en (VOIP) telefonie.

LED-verlichting

Op het gebied van besparende, of LED-verlichting kunnen wij je adviseren over binnenverlichting, buitenverlichting, sfeerverlichting en reclameverlichting.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in utiliteitsbouw, weten wij dat elke bouwvorm zijn eigen eisen stelt. Met deze ervaring kunnen wij je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld daglichtregeling in kantoorpanden en lichteffecten in showrooms. Jouw installaties worden op maat gemaakt, aan de hand van jouw wensen. Ideaal!

Gediplomeerde monteurs en certificaten

Onze monteurs zijn opgeleid om je van het beste advies te voorzien, altijd rekening houdend met jouw wensen. Daarnaast heeft ons bedrijf alle certificaten die nodig zijn voor de elektrotechnische branche. Timmers Projecten & Service staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Wil je een offerte ontvangen of heb je vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op of bel 0413 26 40 33, en dan helpen we je graag verder!

Noodverlichting VVE Bevrijdingshof
Strijp TQ
Lekkerland Nederland
Compliment BV
0413-264033
info@timmersps.nl