Besturingssystemen

Besturingssystemen

Procestechnologie en besturingssystemen

Met procestechnologie en besturingssystemen worden productieprocessen geautomatiseerd en gecontroleerd. De procestechnologie en besturingssystemen zijn de software die de machines en de hardware aansturen. Wij werken veel voor de betonindustrie en juist daar mogen processen niet onderbroken worden, want als beton hard wordt, dan worden die onderdelen waar beton in zit onbruikbaar. De snelheid en hoge kwaliteit die de betonindustrie van ons verlangt, trekken wij door naar onze andere klanten. Bij Timmers Projecten & Service staan wij voor hoge kwaliteit en goede service. Bij een storing staan wij dan ook 24 uur per dag voor je klaar!

Samenwerking Command Alkon

Wij hebben een samenwerkingsverband met Command Alkon. Samen realiseren wij besturingssystemen die een perfecte combinatie tussen de software en de hardware van het productieproces vormen. Procestechnologie en besturingstechniek zijn het hart van je hardware. De software is ontwikkeld met de praktijk als uitgangspunt. Hierdoor zijn deze machines gemakkelijk en intuïtief te bedienen.

Command Alkon maakt gebruik van standaard hardware en het wereldwijd gebruikte TCP/IP Ethernet protocol voor de communicatie tussen de besturingscomponenten. Zo kan de installatie op afstand via internet, of je eigen kantoornetwerk ingesteld worden. Ook is de besturing met dit systeem een onderdeel van het kantoornetwerk.

Storingen
Wij leveren hoogwaardige besturingssystemen. Maar mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar om het op te lossen.

Heb je vragen over besturingssystemen of wil je een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op of bel: 0413 26 40 33.

0413-264033
info@timmersps.nl